Nieuws

 • EADV congress Berlijn 11-14 oktober 2023
  Op het EADV (European Academy of Dermatology and Venereology) congres  is door Charlotte van Riel, arts-onderzoeker afdeling dermatologie van het Radboudumc en verbonden aan de BeNeBio studie, een poster gepresenteerd met de baselinegegevens van de deelnemers aan de BeNeBio studie.
 • De inclusie van patiënten is gesloten
  Op 14 september 2023 is de laatste patiënt geïncludeerd in de BeNeBio studie. Hiermee hebben wij ons doel om 244 patiënten te includeren behaald! We zijn hier heel erg blij mee. Alle centra en patiënten die deelnemen aan de BeNeBio studie: heel hartelijk bedankt!
 • Eerste publicatie BeNeBio studie
  Inmiddels is het manuscript van het BeNeBio studieprotocol gepubliceerd in BMC Trials! U vindt de publicatie hier: Dose reduction of the new generation biologics (IL-17 and IL-23 inhibitors) in psoriasis: study protocol for an international, pragmatic, multicenter, randomized, controlled, non-inferiority study—the BeNeBio study. Tevens werd de studieopzet gepresenteerd middels een poster door Lisa Schots op … Lees meer
 • BeNeBio studie – 2021
  Namens het BeNeBio studieteam een gezond en gelukkig 2021 gewenst. We zetten in op een verdere prettige samenwerking met alle betrokkenen, want ’together we make BeNeBio work’!
 • Start eerste Belgische ziekenhuizen
  Inmiddels zijn de eerste Belgische ziekenhuizen gestart met de BeNeBio studie. Dit betekend dat ook in België de eerste patiënten zijn geïncludeerd voor deelname aan het onderzoek!