Nieuws

 • Eerste publicatie BeNeBio studie
  Inmiddels is het manuscript van het BeNeBio studieprotocol gepubliceerd in BMC Trials! U vindt de publicatie hier: Dose reduction of the new generation biologics (IL-17 and IL-23 inhibitors) in psoriasis: study protocol for an international, pragmatic, multicenter, randomized, controlled, non-inferiority study—the BeNeBio study. Tevens werd de studieopzet gepresenteerd middels een poster door Lisa Schots op … Lees meer
 • BeNeBio studie – 2021
  Namens het BeNeBio studieteam een gezond en gelukkig 2021 gewenst. We zetten in op een verdere prettige samenwerking met alle betrokkenen, want ’together we make BeNeBio work’!
 • Start eerste Belgische ziekenhuizen
  Inmiddels zijn de eerste Belgische ziekenhuizen gestart met de BeNeBio studie. Dit betekend dat ook in België de eerste patiënten zijn geïncludeerd voor deelname aan het onderzoek!
 • BeNeBio studie van start
  Na een uitgestelde start in verband met COVID19 zijn in augustus in het Radboudumc de eerste patiënten gestart met de BeNeBio studie. Voor de andere ziekenhuizen zijn de voorbereidingen voor start in volle gang. De verwachting is dat de eerste patiënten in andere ziekenhuizen binnenkort geïncludeerd zullen worden!
 • Voorbereidingen BeNeBio studie
  De voorbereidingen voor de start van de BeNeBio studie zijn in volle gang. De toestemming van de medisch ethische commissie in Nederland is binnen. Lokale goedkeuringen voor alle ziekenhuizen die meedoen worden aangevraagd. Door de COVID-19 maatregelen kan de studie nog niet starten, er moet worden gewacht versoepeling van de maatregelen.