Nieuws

 • BeNeBio studie – 2021
  Namens het BeNeBio studieteam een gezond en gelukkig 2021 gewenst. We zetten in op een verdere prettige samenwerking met alle betrokkenen, want ‘together we make BeNeBio work’!
 • Start eerste Belgische ziekenhuizen
  Inmiddels zijn de eerste Belgische ziekenhuizen gestart met de BeNeBio studie. Dit betekend dat ook in België de eerste patiënten zijn geïncludeerd voor deelname aan het onderzoek!
 • BeNeBio studie van start
  Na een uitgestelde start in verband met COVID19 zijn in augustus in het Radboudumc de eerste patiënten gestart met de BeNeBio studie. Voor de andere ziekenhuizen zijn de voorbereidingen voor start in volle gang. De verwachting is dat de eerste patiënten in andere ziekenhuizen binnenkort geïncludeerd zullen worden!
 • Voorbereidingen BeNeBio studie
  De voorbereidingen voor de start van de BeNeBio studie zijn in volle gang. De toestemming van de medisch ethische commissie in Nederland is binnen. Lokale goedkeuringen voor alle ziekenhuizen die meedoen worden aangevraagd. Door de COVID-19 maatregelen kan de studie nog niet starten, er moet worden gewacht versoepeling van de maatregelen.
 • Nieuwe website BeNeBio
  Welkom op de nieuwe website van de BeNeBio studie! Op deze website vindt u meer informatie over het onderzoek, het studieteam, deelnemende ziekenhuizen, nieuwsberichten en informatie voor patiënten.